home

Verbreed je horizon en help een ander: word Taalvrijwilliger!

Vind je het leuk om met de Nederlandse taal bezig te zijn en om anderen te helpen met het beter leren spreken, lezen of schrijven ervan? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Lees meer

Vanaf 17 juli: Handig worden met digitale zorg in Heerde.

Leren hoe je het patiëntenportaal van de huisarts en het ziekenhuis gebruikt? Dat kan bij de gratis cursus DigiVitaler bij de bibliotheek in Heerde. Meedoen? Meld je aan!

Lees meer

Digitale vrijwilliger gezocht in gemeente Oldebroek op de maandag

Voor de maandagochtend in Oldebroek en Wezep zoekt de Bibliotheek Noord-Veluwe een digitale vrijwilliger! De nieuwe vrijwilliger begeleidt samen met een medewerker een cursus.

Lees meer

Digitale vraag? In 6 vestigingen hebben we het Bibliotheekspreekuur!

Bij het Bibliotheekspreekuur helpen we bij vragen over de digitale overheid, DigiD en het invullen van formulieren. Ook voor vragen over onze e-books en online cursussen.

Lees meer

Dat is makkelijk: E-books ook zonder laptop op je e-reader

Vanaf nu helpt de bibliotheek leners met een e-reader maar zonder laptop bij het lenen van de e-books van de bibliotheek. Kom voor hulp naar het bibliotheekspreekuur.

Lees meer

Leer omgaan met het patiëntenportaal huisarts en ziekenhuis

Leer hoe je het patiëntenportaal van de huisarts en het ziekenhuis gebruikt. Met zo’n portaal heb je overal toegang tot je medische gegevens, afspraken, herhaalrecepten en kun je vragen stellen. 

Lees meer