nieuws

Resultaat 1 - 10 (van 64)

 • Veel kinderen bij Boeken en Babbels Muziek op schoot Bekijk details

  24 mei 2024

  De Boeken en Babbels bijeenkomst van vorige week bij de bibliotheek in Vaassen was weer een groot succes. Op het onderwerp Muziek op Schoot kwamen maar liefst 20 kinderen met hun ouders/grootouders af.

 • Digitale hulp gezocht! Bekijk details

  8 mei 2024

  Voor de digitale cursussen op maandagochtend in Oldebroek en Wezep zoekt de Bibliotheek Noord-Veluwe een vrijwilliger! Ben je vanaf 1 september op maandagochtend beschikbaar en wil je als digitale vrijwilliger zorgen dat inwoners van de gemeente Oldebroek zelfredzamer worden en beter mee kunnen doen in de maatschappij? Maak het verschil en meld je aan!

 • Applaus bij informatieavond voedselbossen Bekijk details

  3 mei 2024

  “Een fantastische presentatie!” roemde een van de bezoekers de informatieavond over voedselbossen bij de Bibliotheek Noord-Veluwe locatie in Epe. De zeer belangstellende en betrokken bezoekers beloonden sprekers Irma en Sijtse van der Zee met een spontaan applaus aan het einde van de avond.

 • Bijzonder en boeiend verhaal over Gerrit Bolhuis Bekijk details

  26 april 2024

  Ina Jager-Bolhuis heeft woensdagavond bij de bibliotheek in Epe een lezing gegeven over haar oom, de beeldhouwer Gerrit Bolhuis. Gerrit Bolhuis is de maker van het herdenkingsmonument in het Burgemeester Sweerts de Landaspark in Epe.

 • Computercursisten ontvangen certificaat Bekijk details

  23 april 2024

  De computercursisten in Heerde hebben dinsdagochtend 23 april hun certificaat ontvangen. Ze volgden een door de gemeente Heerde mogelijk gemaakte cursus bij de bibliotheek in Heerde.

 • Yvonne Kersten neemt alle tijd voor bezoekers bij boekpresentatie Bekijk details

  19 april 2024

  Afgelopen week presenteerde Yvonne Kersten haar nieuwe boek, Verborgen littekens, bij de Bibliotheek Noord-Veluwe locatie in Epe.

 • Tips voor thuis bij lezing hoogsensitiviteit Bekijk details

  19 april 2024

  Herkennen, erkennen en begrip waren enkele sleutelwoorden uit de lezing van Lisette Lagendijk bij de bibliotheek in Elburg afgelopen woensdagavond. De lezing over hoogsensitiviteit was gericht op ouders van hoogsensitieve kinderen, maar er was ook een geïnteresseerde leerkracht aanwezig

 • Bellen blazen bij Boeken en Babbels Bekijk details

  17 april 2024

  De Boeken en Babbels bijeenkomst van vorige week was weer een groot succes. 18 kinderen met ouders en grootouders waren in de bibliotheek in Vaassen voor het thema Spelen met je kind.

 • Enthousiasme voor combinatie lezen en sporten Bekijk details

  17 april 2024

  Op de Parel in Wapenveld en IJsselvallei in Veessen is het project “Lezen is scoren” succesvol afgesloten. Hierbij werkten de scholen, de buurtsportcoach Kevin Bosch en Petra Lugthart vanuit Bibliotheek Noord- Veluwe samen om lezen en bewegen te stimuleren.

 • Voor 1 mei: verzamelaars gezocht Bekijk details

  12 april 2024

  Voor 1 mei: Verzamelaars gezocht. Spullen sparen, voorwerpen verzamelen. Van vingerhoedjes tot 45 toeren singeltjes, van model-auto’s tot pokémonkaarten en van postzegels tot emaillen kookgerei. Je kunt het vaak zo gek niet bedenken of er is wel iemand die het bijeen scharrelt. Het is een hobby van velen en van alle leeftijden.

Paginanavigatie