Wachtwoord vergeten?

Klik hier!

Aangenaam verrast door grote opkomst bij boektaxatie

Gepubliceerd op: 22 maart 2024 12:15

Willem van Starkenburg was aangenaam verrast door de grote opkomst bij de boektaxatie in de bibliotheek in Epe. Maar liefst 55 bezoekers kon hij verwelkomen.

Taxateur Willem van Starkenburg, van Antiquariaat van Starkenburg uit Apeldoorn, is tevreden over het aantal bezoekers en de boeken die zij meenamen. “Er zaten toch veel mooie exemplaren tussen, veel echt mooie oude boeken, maar wel met een vooral grote emotionele waarde i.p.v. geldelijke waarde.”

De aanwezige medewerkers van de Bibliotheek Noord-Veluwe waren ook enthousiast. “De taxatiemiddag was een groot succes! Er was heel veel belangstelling en we kregen positieve reacties op dit leuke initiatief. De ene bezoeker kwam met één boek onder de arm, de andere met twee boodschappentassen of een zware doos vol. De mensen waren heel blij met deze taxatiemogelijkheid en bleven geduldig op hun beurt wachten, ook al was de wachtrij lang.”

De taxatie vond plaats in het kader van het thema “het vergeten boek”. Dit is in maart het thema van de ontmoetingstafel bij de Bibliotheek Noord-Veluwe.